Actualidad Noticias

El mercat ambulant dels divendres reobrirà demà 22 de maig en el seu emplaçament habitual de la Rambla
MAY 2020

Els llocs de venda de productes de primera necessitat es mantindran provisionalment en els voltants del Mercat de Proveïments

 

El regidor d'Indústria, Comerç i Mercats Manuel Penalva informa que des de demà, divendres 22 de maig, es permetrà la instal·lació dels llocs de venda ambulant en el seu emplaçament habitual de la Rambla de “El Castellar”.

No obstant això, els llocs de venda de productes higiènics (drogueria) i els d'alimentació es quedaran provisionalment en l'emplaçament del carrer Alacant, al costat del Mercat Central de Proveïments, en el qual s'han vingut instal·lant aquestes setmanes anteriors, i fins que es retorne a la situació de normalitat després del període de desescalada.

L'accés al mercat ambulant serà únic, per l'entrada de l'Avinguda de Madrid, i al llarg del recorregut es disposarà de diversos punts d'eixida, a més de per el lloc d'entrada. Aquests punts d'accés i eixides estaran controlats per personal assignat a aquest efecte proveïts de líquid desinfectant per als clients, i l'aforament estarà limitat a un màxim d'un terç del seu aforament habitual.

L'ús de la mascareta serà obligatori per a l'accés al mercat en compliment de la recent Ordre Ministerial que obliga al seu ús en la via pública com a norma de seguretat entre les persones, a les quals també se les sol·licita la seua col·laboració amb el manteniment de la distància de seguretat.

En tot cas, des de la Regidoria de Mercats agraeixen el treball realitzat durant aquests dies pels tècnics municipals per a la reubicació dels comerciants amb la finalitat de procurar el distanciament entre els llocs i les condicions de delimitació del mercat, així com a la Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja de Crevillent per la labor que es realitzarà i que permetrà garantir la seguretat de totes les persones que acudisquen al mercat ambulant, i per la seua inestimable col·laboració en els punts d'accés i eixides, així com d'atenció a l'usuari.

 

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Crevillent - Consellería de Innovación, Industria, Comercio y Turismo